Er du pårørende til en person med handicap eller sygdom? Hjælper du med at udføre hverdagsaktiviteter som f.eks. påklædning, forflytning, vending i seng el. lign.? 

Kinaesthetics for pårørende retter sig mod alle - uanset om du er forældre, ægtefælle, ven eller anden pårørende.

Er du sundhedspersonale?

IMG_20200104_180230_Bokeh. Kop på bord.

For pårørende

Praksisvejledning

Jeg tilbyder praksisvejledning i hjemmet. Du kan lære at støtte den handicappede /syge på en måde, så de kan deltage mest muligt i bevægelser og aktivitet, trods svaghed eller begrænsninger. Samtidig lærer du som pårørende at bevæge dig skånsomt og undgå unødig belastning.

Timepris: kr. 650,-

VIGTIGT!

Skriv navn, by og telefonnummer på alle interesserede. 

 

Ved 6 tilmeldinger oprettes et kursus. Jeg forsøger at finde et sted for afholdelse af kurset i passende afstand fra deltagernes bopæl.

Kursus

Jeg tilbyder Kinaesthetics kurser for pårørende. Her lærer deltagerne at blive bedre til at bruge deres egen krop og bevægelse. De lærer, hvordan de kan fremme aktivitet, mobilitet og selvstændighed hos den de hjælper. Herigennem opnår begge en forbedret livskvalitet.

Et grundkursus varer 21 timer, som fordeles over flere gange med mulighed for at anvende det lærte i mellemperioderne. Der tages udgangspunkt i deltagernes konkrete spørgsmål og situationer fra hverdagen.

Er du interesseret eller har du spørgsmål?

 

       

Pris pr. deltager: kr. 3250,-